Ben je voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een uniek en stijlvol relatiegeschenk of naar een mooi en warm (kerst)kado voor je medewerkers? Met een exclusief kadopakket van HUISvanMO kun je een onvergetelijke indruk maken.

HUISVANMO KADOPAKKET OP MAAT

Naast ons uitgebreide assortiment kadopakketten dat via deze webshop te koop is, biedt HUISvanMO ook de mogelijkheid om een pakket op maat te laten maken. Dit kan al bij een afname vanaf 10 stuks. Dan heb je helemaal een uniek en stijlvol relatiegeschenk. Uiteraard doen wij hiervoor graag een aantal voorstellen. Maar als je zelf al specifieke wensen of ideeën hebt, laat dat dan vooral even weten. Samen komen we dan tot het beste resultaat.

HUISVANMO ‘ONTZORGT’; ALTIJD EEN MOOI KADO

Daarnaast wil HUISvanMO jou als ondernemer graag het hele jaar door ‘ontzorgen’ als het gaat om het geven van kado’s en attenties. Denk hierbij niet alleen aan Secretaressedag, de Dag van de zorg of de Dag van de leraar. Ook geboorte-kadootjes, huwelijksgeschenken of een mooi kado ter gelegenheid van een jubileum, verjaardag of afscheid behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Met een origineel HUISvanMO kadopakket geef je aan dat je persoonlijke aandacht in jouw organisatie belangrijk vindt.

Wil je weten wat wij op dit gebied voor jou, je klanten, je relaties en je personeel kunnen betekenen, neem dan even contact op via info@huisvanmo.nl. Even bellen kan natuurlijk ook (T: 06 34053258). Wij laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is.