over huisvanmo

Hallo, ik ben Monique, de naamgever van HUISvanMO, en ik wil je graag de volgende vraag stellen.

‘Wat is er nu leuker dan het uitpakken van een kadootje?’

Alleen al de aanblik van een zorgvuldig, mooi ingepakt kado maakt mij in ieder geval heel erg blij. Het aloude ‘vol verwachting klopt ons hart’-gevoel borrelt naar boven bij het openen van de verpakking. Als dan vervolgens blijkt dat de inhoud al net zo verrassend en leuk is als de buitenkant, is het feest toch compleet?

 

More than just a present

Om weer terug te komen op de openingsvraag; misschien is een kado geven nóg wel leuker! Met HUISvanMO speel ik daarom in op de behoefte aan het geven én krijgen van stijlvolle kado’s die met liefde en aandacht zijn uitgezocht en ingepakt. En jij hoeft daar verder helemaal niet meer over na te denken; dat hebben wij al voor je gedaan! Essentieel is dat het om een samengesteld kado gaat, om een kadopakket met diverse smaakvolle, bij elkaar passende artikelen. De gedachte hierbij is het overbrengen van een warm thuis-gevoel, van sfeer, gezelligheid  of ‘hygge’ zoals de Denen zeggen. Bij dit gevoel horen bijvoorbeeld heerlijke thee, sfeervolle kaarsen, originele kaarten, leuke woonaccessoires voor in huis , lekkere chocola of een warm plaid. Kortom alles waarvan je gelukkig wordt, samen ingepakt in een zwarte kadodoos. Dit maakt een kado van HUISvanMO ‘more than just a present’. Het is niet alleen een mooi pakketje gevuld met leuke artikelen maar meer nog een doos vol met geluk.

In HUISvanMO komt voor mij eigenlijk alles samen. Het staat voor een mix van allerlei dingen waarvan ik zelf een blij gevoel krijg en waarmee ik ook anderen gelukkig hoop te maken. Ik kan op deze manier mijn jarenlange professionele inkoopervaring, mijn persoonlijke interesses en mijn eigen ideeën bundelen.

 

Elk seizoen weer anders

De inhoud van de pakketten van HUISvanMO wordt afgestemd op de tijd van het jaar. Elk seizoen is anders en dat geldt ook voor een kado van HUISvanMO. Het uitgebreide ‘Thee van ’t Huis’ assortiment is speciaal voor HUISvanMO ontwikkeld en omvat meer dan 25 soorten thee, deels aangepast aan de tijd van het jaar. De unieke 2-zijdig bedrukte kaarten, met elk seizoen een eigen thema, zijn niet alleen stuk voor stuk origineel maar ook nog eens op bijna oneindig veel manieren met elkaar te combineren. En dan zijn er ook nog de BLOEMENvanMO. Prachtige seizoensboeketten van bijna niet van echt te onderscheiden kunstbloemen, waar je jarenlang van kunt genieten.

 

er is altijd wel een reden om een kadootje te geven

Aanleidingen voor het geven van zo’n uniek HUISvanMO kado zijn er meer dan genoeg; verjaardagen, bruiloften en partijen, geboortes, een jubileum, Valentijnsdag, Moederdag en natuurlijk de feestdagen in december. Maar vergeet ook niet de momenten dat je iemand wilt bedanken, wilt verrassen of een hart onder de riem wilt steken of jezelf gewoon zomaar wilt verwennen. Er is altijd wel een reden te bedenken!

Ik hoop je dan ook nog vaak in onze webwinkel terug te zien!

 

♥ MOnique