hou jij van de winter?

WINTER

De winter, het koudste seizoen dat we hier kennen. Romantische associaties met versgevallen sneeuw, ijspret, sleetje rijden en sneeuwpoppen maken, glijpartijen, bomen met prachtig berijpte takken, schitterende ijskristallen en natuurlijk ook met dikke winterjassen, wollen truien, sjaals en warme handschoenen.

DECEMBER EN DE DONKERE DAGEN VOOR KERST

De start van de astronomische winter op 21 december is veelbelovend. Het zijn de donkere dagen voor Kerstmis, met het vooruitzicht op het feest van het licht, het feest van familie en vrienden, gezellig samen eten en drinken, kadootjes geven en ontvangen. Kortom een heerlijke, sfeervolle periode, ‘the most wonderful time of the year’. En aansluitend volgt het spetterende uiteinde en het nog betere, sprankelende begin van een nieuw jaar met alle goede voornemens die daarbij horen. We hebben er zin in!

A WARM WINTER WELCOME OF WINTERBLUES

De winter, veel mensen hebben ook een haat/liefde verhouding met dit seizoen. Want na die uitbundige decembermaand volgen januari en februari. Uiteraard kun je dan heerlijke wandelingen maken of – met een beetje geluk – prachtige schaatstochten. Maar hoe mooi het buiten ook kan zijn, het is er dan toch vooral leeg, kaal en koud. De natuur houdt zijn winterslaap. Soms zouden we daar zelf ook het liefst aan willen toegeven. Jezelf gewoon een paar maanden verstoppen, heerlijk bijslapen en pas naar buiten komen als het daar weer een beetje groen en zonnig wordt. Maar helaas, dat is er voor de menselijke soort niet bij, de plicht roept. Gelukkig zijn er nog wél de ski-vakantie en het carnaval. Zeker iets om naar uit te kijken voor de liefhebbers. Maar als je daar helemaal niks mee hebt, is het even doorbijten deze periode. De winterblues liggen op de loer.

Eens te meer een reden om ervoor te zorgen dat het in huis heerlijk warm, gezellig en sfeervol is. Bewapen je tegen Blue Monday, steek de kaarsen maar aan, kruip met een goed boek en een lekkere kop winterthee – wat dacht je van T34 A WARM WINTER WELCOME – onder een plaid op de bank. Of ga heerlijk bingewatchen. Uiteindelijk wordt het altijd weer lente …

FOTOCOLLAGE VAN HET WINTER SEIZOEN
PRODUCTEN VAN DEZE MAAND
theepakket met de 4 favoriete soorten thee van HUISvanMO, aangevuld met een kaart en chocolatheepakket met 4 soorten losse thee. Enjoy this tea!

kadopakket TRY ME, MY FAVOURITES (brievenbuspakje)

 17,95

 

Dit is echt één van mijn favorieten, theepakket TRY ME, MY FAVOURITES. En hiermee kun je vast heel veel andere theeliefhebbers blij maken.

In dit pakket vind je 4 van de favoriete theesoorten van HUISvanMO, te weten

T05  OH BLACK BETTY

T13  DOUBLE MINT FOR ME

T18  HAPPY WITH A HINT OF CITRUS

T21  OUT OF AFRICA

Het is een heel gevarieerde selectie; een prachtige zwarte Assam thee met stukjes vanille, een heerlijk frisse munt melange met zoethout, een superlekkere groene thee met citrus en een verrukkelijke rooibos met rozemarijn, gember en rozenblaadjes. De thee is smaakvol verpakt in glanzend zwarte zakjes (30 gram) met mooie etiketten. En van de namen van deze thee word je gewoon blij toch?

Dit pakket wordt helemaal een feestje door de toevoeging van een toepasselijke, originele kaart, die aan 2 kanten bedrukt is, én niet te vergeten door mijn lievelings-chocoladereep Grainy Sue van Simply Chocolate. Gewoon super leuk en lekker om te geven. En helemaal om kado te krijgen, zeker als je er nog een persoonlijk berichtje aan toevoegt (via de Bestelnotities). Bovendien past het pakketje gewoon door de brievenbus; de gelukkige ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Enjoy this tea! Dat gaat zeker lukken.

XL KAART ‘DRINK TEA, READ BOOKS, …’

 5,95

Dubbelzijdige kaart met zwarte binderclip

kant A  drink tea, read books, keep warm, be happy

kant B  foto ‘a cup of tea on a rainy day’

afmeting 21×21 cm

Twee-in-één miniposter aan de muur én gewoon leuk om als kaart te versturen

 

T34 A WARM WINTER WELCOME winterthee

 2,50 3,50

 

Onze winterthee T34 A WARM WINTER WELCOME is een heerlijke rooibosmelange met kaneel, appel, rozenbottel, cacaobonen, steranijs, amandel, ananas, aroma, kruidnagel en roze pepertjes. Deze thee is niet alleen heel lekker van smaak maar bovendien ook prachtig van kleur.

Gezellig met een kop thee op de bank bij de open haard, achter je bureau of aan de keukentafel. Buiten mag het dan koud zijn, hier word je warm van.

Kom maar op met die winter!

Verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 50 gram.