Hier vind je alle informatie over de levering, de betaling, het bestelproces en de verzendkosten. We hebben geprobeerd het zo duidelijk mogelijk te maken. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op via info@huisvanmo.nl

 

BESTELLEN

Bij het afronden van je bestelling kun je aangeven of het pakket naar jouw eigen adres gestuurd moet worden of rechtstreeks naar degene voor wie het kado bestemd is. In dat geval is er ook de mogelijkheid om een korte tekst in te voeren die als een persoonlijk boodschap aan je kado wordt toegevoegd. Op het scherm AFREKENEN waar je de naam en adresgegevens invult, vind je onderaan het tekstveld BESTELNOTITIES; daar kun je een berichtje ingeven.

Als je wilt dat het kado op een specifieke datum bij de ontvanger wordt bezorgd, kun je dat ook bij de Bestelnotities vermelden. Je moet dan wel rekening houden met een minimale periode van 3 dagen tussen de besteldatum en de leverdatum. Uiteraard kunnen we niet met 100% zekerheid garanderen dat het gaat lukken, we zijn hierbij natuurlijk ook afhankelijk van PostNL, maar we gaan absoluut ons best doen!

Voor vertragingen bij PostNL zijn wij niet verantwoordelijk.

Via onze webshop versturen wij uitsluitend naar adressen in Nederland. Mocht je bijvoorbeeld toch vanuit België een bestelling willen plaatsen en laten leveren, neem dan even via mail contact met ons op. Dan wordt je bestelling buiten de webshop om verwerkt. Voor de verzending gelden dan wel andere tarieven.

 

BETALEN MET IDEAL OF CREDITCARD

Betalen kan bij ons met iDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving, óf met creditcard (VISA en Mastercard). Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

LEVERING

Je bestelling wordt direct na ontvangst van betaling verwerkt en binnen 2 werkdagen verzonden met PostNL naar een afleveradres in Nederland. (Tenzij je om een specifieke afleverdatum hebt gevraagd, dan wachten we eventueel met versturen.) Afhankelijk van de post- en pakketbezorging wordt je bestelling dan 1 of 2 dagen later geleverd. Op zondag en maandag is er geen postbezorging, pakketten worden wel geleverd op maandag. Je ontvangt altijd per mail een verzendbewijs met een track & trace code.

Brievenbuspakjes worden in de originele HUISvanMO kadodoos verstuurd. Het verzendetiket wordt op de onderkant van deze doos geplakt, zodat de gelukkige ontvanger toch een mooi kadopakketje ontvangt. De overige kadopakketten worden extra verpakt in een witte omdoos, zodat de zwarte HUISvanMO kadodoos volledig ongedeerd blijft.

Mocht een product onverhoopt toch niet op voorraad zijn, dan nemen we natuurlijk zo snel mogelijk contact met je op. We informeren je dan over de nieuwe levertijd of we doen je een voorstel voor een alternatief. Mocht je daarmee niet akkoord zijn, dan krijg je zo snel mogelijk het betaalde bedrag terug.

 

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten in Nederland voor een brievenbuspakketje zijn € 4,50 en voor een postpakket zijn de kosten € 7,50. Bij een bestelling vanaf € 150,- (aflevering op één adres) betaal je geen verzendkosten.

Uitgebreide informatie vind je ook in onze Algemene Voorwaarden.